...ja hyvä niin. Tunnetusti vihaan kesää (olen tainnutkin sen jo mainita) ja syksyn tulo on pelkkää plussaa. Sen lisäksi, miten paska olo pään sisällä on, en kaipaa hiostavaa ilmaa ja joka paikasta tunkevaa grilliruoan katkua. Sade, pimeys, kylmyys... <3 Vain ja ainoastaan plussaa. Lapissa on jo satanut ensilumi. Ihanaa.

Tänään ollaan menossa pienellä porukalla syömään Raxiin ja sitten yöllä seuraamaan Nelosen ilotulitusta Helsinkiin. Ihan kiva kun arjen pikku rutiinit särkyy edes tällä lailla, ja mukava kerrankin lähteä edes vähän isommalla porukalla johonkin. J tulee yöksi sitten tulitusten jälkeen. <3

Väsyttää vielä ihan kohtuullisesti, taidan vetäytyä vielä hetkeksi peiton alle tuhisemaan, sitten peseydyn ja laittaudun nätiksi.

...tai ainakin yritän. Toisipa Posti jo valokuvat tänään niin pääsisin laittamaan niitä albumiin. Tilasin päälle 300 kuvaa teetettäväksi. On se vaan erilaista katsoa niitä kuvia printteinä kuin koneelta, siinä on ihan eri "tunnelma" kun albumin sivuja kääntää eikä vaan klikkaa hiirellä, jotta näkisi seuraavan.

Jos joku muukin on lähdössä tänään ihastelemaan väriloistetta yötaivaalle, saa laittaa tekstaria tai sähköpostia tai kommenttia tänne, etsin sitten käsiini ja vaihdetaan vaikka pikaiset moit ja halit! <3